De nyttiga idioterna

Skrikvänstern går i fällan gång på gång. För en tänkande människa är det obegripligt att de aldrig lär sig.

Säga vad man vill om SD, men de har lärt sig konsten att manipulera skrikvänstern till fulländning.

Efter den gången vänstermobben under upploppsliknande former rev ner SD:s reklam i tunnelbanan och på köpet gav SD gratisreklam för miljoner borde ju en talgdank ha tänts. Men så är uppenbarligen inte fallet. I stället för att lära av sina misstag kör man på i samma hjulspår.

Likt en vakthund som glömmer allt annat när någon kastar en boll rusar man blint iväg mot det oemotståndliga lockbetet. Ingen utom de närmaste sörjande hade brytt sig om vad som äger rum på Grand Hotell i Stockholm. Det hade bara varit ett politiskt evenemang i mängden.

Men nu är skrikvänsterns samlade intellektuella förmåga som den är, så i stället för att tiga ihjäl ett evenemang man ogillar, vad gör man? Jo, man gör allt för att sprida vetskap om tillställningen.

Så medan aktivisterna står utanför och fryser häcken av sig har SD:s strateger anledning att skåla inne på Grand Hotell. Med sådana fiender sparar de miljoner på reklam.

Och så länge skrikvänsterns intellektuella verksamhet sköts med ryggmärgen kommer detta att fortsätta. Stackars nyttiga idioter som gång på gång springer ärkefiendens ärenden.

Uppdatering: 

Tyvärr har Grand Hotell böjt sig för mobben och bett om ursäkt i efterhand. så nästa stycke äger inte längre giltighet. Skam över dem!

Avslutningsvis, heder åt de ansvariga på Grand Hotell som stod på sig mot den hatiska mobben. Det är Grand Hotell som tillämpar allas lika värde i praktiken. Vänstern har än en gång visat att den inte respekterar demokrati, lag och ordning. Någon förvånad?

Kalle H

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s